Tryk på golfbolde

 

Golf er gennem de seneste par år blevet en meget populær sport herhjemme. Sporten rammer det fysiske behov for aktivitet og giver plads til at koble af, både sammen med andre, men også alene. Golf følger med tidens trends og tendenser som en rigtig gentleman sport, der kræver både koncentration, kontrol og tålmodighed. Netop derfor er golfbolde med tryk, en eksklusiv måde at reklamere sit brand.

Hos Dathoprint tilbyder vi flotte kvalitets tryk på golfbolde. Uanset om du skal have trykt golfbolde med navn, logo eller anden form for reklame, så har vi hos Dathoprint den helt rigtige løsning så du får et flot tryk der holder i lang tid.

Et større parti eller få golfbolde med tryk, vil du hos Dathoprint altid få til den helt rigtige pris.

Vi har en maskine til tryk på golfbolde, som giver mulighed for at få trykt lige netop jeres logo eller navn på boldene. Kontakt os meget gerne hvis du søger et bestemt mærke på dine golfbolde.

Her til højre har du mulighed for at se aktuelle tilbud for tryk af et parti golfbolde.

Med reklamen på dine golfbolde vil du ramme et bredt publikum og derfor er det en effektiv reklameartikel at benytte sig af.

Leverede golfbolde med tryk til den aftalte tid? Det klarer Dathoprint!

Kontakt os derfor meget gerne, hvis du ønsker ideer til dine næste golfbolde eller allerede ved hvordan de skal se ud. Ring til Dathoprint på telefon 98 62 12 34 eller send gerne en mail til mail@dathoprint.dk for en uforpligtende samtale til en fornuftig pris.